mprotect.ro

Faceți căutări pe acest blog

marți, 29 martie 2016

Beneficiile unui sistem de supraveghere video instalat in scoli.


Beneficiile unui sistem de supraveghere video instalat in scoli.

        Cele mai multe sisteme de supraveghere video utilizeaza camerele IP, care pot fi instalate de catre utilizator si reconfigurate in functie de nevoile in schimbare.
        De asemenea camerele pot fi vizionate remote, prin softul CMS pus la dispozitie de furnizor, prin internet explorer sau telefon , ceea ce face mai usoara monitorizarea camerelor din scoli in orice moment.


Camerele de supraveghere IP, ofera:

  1. o siguranta suplimentara in jurul scolii.
  2. descurajeaza de asemenea comportamentul inadecvat.
  3. reduce amenintarile de violenta si de vandalism.
  4. control si monitorizare la numarul de vizitatori.
  5. pentru a proteja obiectele de valoare, cum ar fi calculatooare, echipamente de sonorizare, carti, etc.


Lucruri care se iau in considerare inainte de a instala un sistem de supraveghere in scoli.

       Puteți profita de numeroasele beneficii ale tehnologiei IP prin alegerea unei sistem de supraveghere IP, care este echipat cu caracteristici dorite de dvs., impreuna cu un NVR care accepta aceste caracteristici.
       Cele mai multe camere bazate pe IP ofera functii avansate, cum ar fi tehnologia WDR careia camerele de supraveghere video ofera imagini clare, cu foarte multe detalii, atat cand lumina este puternica, cat si in zona intunecata, astfel obtinand tot timpul imagini de o calitate exceptionala, camerele Ip ofera si mai multe optiuni de compresie video, de detectare a miscarii, de reducere a zgomotului 3D digital (3D-DNR), intrari si iesiri de alarma si de analiza video.
       O camera IP cu rezolutia potrivita pentru aplicația dvs. este esentiala, are nevoie de rezolutie sunt unice pentru fiecare locatie si aplicatie de securitate. Pentru a captura nivelul de detaliere necesar pentru punerea în aplicare , putem alege o camera de 2.0 megapixeli.
       In cazul în care aveti nevoie pentru a captura un nivel ridicat de detaliu pentru identificarea fetei sau recunoasterea numarului de inmatriculare, veti dori o camera de rezoluție mai mare (cum ar fi o camera de 5.0 megapixeli), care poate acoperi suprafețe mai mari pentru a realiza acest lucru.

       Multe camere IP de securitate sunt echipate cu Power over Ethernet (PoE) care folosesc cablurile Ethernet pentru a transporta atat datele cat si powerul. Acest lucru reduce costurile de cablare si simplifica instalarea. In cazul in care camera de supraveghere IP nu are PoE, va trebui să utilizati un cablu de alimentare separat, pentru a putea alimenta camera.
      Sistemele de securitate IP sunt conforme cu ONVIF (Open Network Video Interface Forum). ONVIF defineste un protocol comun pentru schimbul de informatii intre diferitele dispozitive video de retea de la diferiti producatori, pentru a permite o mai mare interoperabilitate in sistemele video de retea multi-furnizor. Acest lucru va ofera o mai mare compatibilitate cu mai multe dispozitive bazate pe IP.
       Este important sa se estimeze in avans cat de mult spatiu de stocare pe hard disk va avea nevoie, pe baza cerintelor aplicației de securitate.


Alegerea camerelor IP echipate cu caracteristici avansate va permite sa extinda capacitatile sistemului dvs. prin intermediul camerelor dumneavoastra.


External links:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu