mprotect.ro

Faceți căutări pe acest blog

marți, 29 martie 2016

Beneficiile unui sistem de supraveghere video instalat in scoli.


Beneficiile unui sistem de supraveghere video instalat in scoli.

        Cele mai multe sisteme de supraveghere video utilizeaza camerele IP, care pot fi instalate de catre utilizator si reconfigurate in functie de nevoile in schimbare.
        De asemenea camerele pot fi vizionate remote, prin softul CMS pus la dispozitie de furnizor, prin internet explorer sau telefon , ceea ce face mai usoara monitorizarea camerelor din scoli in orice moment.


Camerele de supraveghere IP, ofera:

  1. o siguranta suplimentara in jurul scolii.
  2. descurajeaza de asemenea comportamentul inadecvat.
  3. reduce amenintarile de violenta si de vandalism.
  4. control si monitorizare la numarul de vizitatori.
  5. pentru a proteja obiectele de valoare, cum ar fi calculatooare, echipamente de sonorizare, carti, etc.


Lucruri care se iau in considerare inainte de a instala un sistem de supraveghere in scoli.

       Puteți profita de numeroasele beneficii ale tehnologiei IP prin alegerea unei sistem de supraveghere IP, care este echipat cu caracteristici dorite de dvs., impreuna cu un NVR care accepta aceste caracteristici.
       Cele mai multe camere bazate pe IP ofera functii avansate, cum ar fi tehnologia WDR careia camerele de supraveghere video ofera imagini clare, cu foarte multe detalii, atat cand lumina este puternica, cat si in zona intunecata, astfel obtinand tot timpul imagini de o calitate exceptionala, camerele Ip ofera si mai multe optiuni de compresie video, de detectare a miscarii, de reducere a zgomotului 3D digital (3D-DNR), intrari si iesiri de alarma si de analiza video.
       O camera IP cu rezolutia potrivita pentru aplicația dvs. este esentiala, are nevoie de rezolutie sunt unice pentru fiecare locatie si aplicatie de securitate. Pentru a captura nivelul de detaliere necesar pentru punerea în aplicare , putem alege o camera de 2.0 megapixeli.
       In cazul în care aveti nevoie pentru a captura un nivel ridicat de detaliu pentru identificarea fetei sau recunoasterea numarului de inmatriculare, veti dori o camera de rezoluție mai mare (cum ar fi o camera de 5.0 megapixeli), care poate acoperi suprafețe mai mari pentru a realiza acest lucru.

       Multe camere IP de securitate sunt echipate cu Power over Ethernet (PoE) care folosesc cablurile Ethernet pentru a transporta atat datele cat si powerul. Acest lucru reduce costurile de cablare si simplifica instalarea. In cazul in care camera de supraveghere IP nu are PoE, va trebui să utilizati un cablu de alimentare separat, pentru a putea alimenta camera.
      Sistemele de securitate IP sunt conforme cu ONVIF (Open Network Video Interface Forum). ONVIF defineste un protocol comun pentru schimbul de informatii intre diferitele dispozitive video de retea de la diferiti producatori, pentru a permite o mai mare interoperabilitate in sistemele video de retea multi-furnizor. Acest lucru va ofera o mai mare compatibilitate cu mai multe dispozitive bazate pe IP.
       Este important sa se estimeze in avans cat de mult spatiu de stocare pe hard disk va avea nevoie, pe baza cerintelor aplicației de securitate.


Alegerea camerelor IP echipate cu caracteristici avansate va permite sa extinda capacitatile sistemului dvs. prin intermediul camerelor dumneavoastra.


External links:


luni, 28 martie 2016

Avantajele camerelor de supraveghere video

      Un sistem de supraveghere video este intotdeauna de bun augur atunci cand poti sa-ti protejezi locuinta sau afacerea, deoarece iti asigura o siguranta suplimentara. Ai avantajul ca imaginile video surprinse de camerele de supraveghere sunt stocate pe un DVR ( Digital video recorder). Este echipamentul la care se conecteaza toate camerele video dintr-un sistem de supraveghere video, care asigura inregistrarea imaginilor pe hard disk-uri, reda imaginile in timp real pe unul sau mai multe monitoare (in functie de tipul DVR-ului) si poate monitoriza anumite tipuri de evenimente. DVR poate sa aibe 4, 8, 16, 24, 32 de intrari video si pot fi vizionate oricand.
       Un sistem de supraveghere video bine configurat si instalat poate asigura protectie afacerii si caminului dumneavoastra, iar la nevoie, imaginile respective pot deveni probe importante pentru organele de ancheta
        In cazul in care aveti nevoie pentru a supraveghea o zona cu suprafata intinsa, fara a utiliza o multime de camere, puteti opta pentru un sistem cu camere de supraveghere video PTZ (Pan Tilt Zoom). Ele sunt de neegalat deoarece sunt prevazute cu un brat reglabil care permite montarea camerelor in orice pozitie iar atunci cand sunt utilizate pentru a monitoriza o zona mai mare, functia de zoom va permite operatorului sa se concentreze pe o anumita zona, iar lentila obiectivului isi poate modifica pozitia pe doua directii de miscare, in plan vertical si in plan orizontal si au capacitatea de a se roti atat la 360 cat si la 180 de grade, viteza de rotatie este suficient de mare astfel incat sa nu pierdeti nici un detaliu.
Prezenta unui sistem de camera de securitate este suficient pentru a descuraja un potential infractor si de a va oferi posibilitatea de a va simti in siguranta. Iar daca va place sa detineti puterea si controlul asupra tuturor ce va apartine, procesul tehnologic va permite sa monitorizati sistemul de supraveghere video, in timpul real, din orice colt al lumii, sau sa revedeti inregistrarile pe perioadele anterioare.



External links: