mprotect.ro

Faceți căutări pe acest blog

marți, 7 iunie 2016

Camere IP Dome cu PoE si AUDIO, suporta conectare microfon externCamera IP Dome este configurata cu un  :

  1. conector RJ45 POE, pentru trasferul de date si alimentarea camerei IP pe un singur cablu UTP CAT5/6.
  2. conector RCA, pentru conectarea microfonului CCTV extern.
  3. conector DC, care scoate 12Vcc si 1A, din care se poate alimenta orice tip de microfon CCTV extern. Astfel nu necesita un alt cablu  pentru alimentarea microfonului.

          

Power over Ethernet: PoE
- PoE lucreaza peste reteaua de cablare standard (CAT 5) pentru a furniza energie direct de la porturile de date la care sunt conectate dispozitivele de retea.

Standard: ONVIF
- standardizarea comunicarii intre dispozitivele video de retea (camere IP, NVR-uri), indiferent de producator.
- asigura interoperabilitatea intre echipamentele de supraveghere IP, indiferent de producator, folosing un protocol comun pentru schimbul de informatii intre dispozitive video de retea.

Lentila 3MP varifocala: 2.8 - 12 mm
- o camera varifocala cu lentila de 2.8m-12mm, va permite sa reglati manual atat unghiul de vizualizare cat si nivelul de zoom intre limitele sale superioare si inferioare.

Microfon CCTV: Extern/Incorporat
- microfoanele pot fi folosite la orice tip de camera de supraveghere video si pot fi externe sau incorporate in camera de supraveghere. Microfonul extern este mai performant, se poate monta langa camera sau oriunde altundeva in incapere iar conexiunea mufelor se face la iesirea audio a camerei de supraveghere respectiv la un canal audio al DVR-ului/ NVR-ului.
External links: