mprotect.ro

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 13 iunie 2020

Camera supraveghere format 4 in 1.

Camera supraveghere format 4 in 1.


Camerele de supraveghere 4 în 1 permit utilizatorilor sa foloseasca camere CCTV fara sa fie nevoiti sa aiba probleme de compatibilitate. Producatorii au creat camera AHD/TVI/CVI/Analog pentru a sprijini trecerea de la sistemele analogice la cele HD, permitand utilizatorului sa comute usor intre cele patru formate pentru a fi compatibile cu DVR-ul.


Asta insemna ca se pot adauga camere de supraveghere noi la sistemele existente, atata timp cat exista o conexiune BNC si o alimentare existenta.


Comutare intre modurile camerei.

Se poate face in doua feluri:

  -  Pe jostick de regula este o diagrama mica pe cablu pentru a va anunta in ce directie doriti sa impingeti joystick-ul pentru a activa modurile. De regula modurile se activeaza daca se tine apasat pe sageata timp de 5 secunde sau mai mult.

  Ecranul va ramane de obicei gol în timp ce comutati modurile si apoi va reaparea pe ecran in rezolutia dorita.


 -  A doua optiune pe care o aveti este sa utilizati afisajul de pe ecran. Veti apasa pur si simplu joystick-ul in interior si acest lucru va v-a arata o lista de selecție.

 

AHD/CVI/TVI/CVBS

  •  AHD inseamna „Analog HD”. Tehnologie similara TVI si CVI in teorie, dar difera prin digitalizarea semnalului de transmisie video. Tehnologia AHD a fost adoptata de producătorii coreeni de senzori de imagine, precum Nextchip.
  •  TVI este „interfata video de transport” de inalta definiție. Este o tehnologie care transmite semnalul video analogic de inalta definitie printr-un cablu coaxial. Acest standard a fost lansat în 2014.
  •  CVI este „interfata video compozita” de inalta definitie. Foarte asemanator cu TVI, dar cu o semnalizare de transmisie digitalizata diferita.
  •  CVBS sunt camerele originale cu definitie analogica standard. Aceste camere de securitate analogice nu sunt de inalta definitie si sunt limitate la o rezoluție de 960H, 700TVL analogice.

 

Incepand cu 2014, a existat o concurenta intre producatori pentru a selecta o tehnologie de transmisie de securitate analogica specifica si a se potrivi cu aceasta.

Formatul AHD, TVI, si CVI ofera o calitate si caracteristici de imagine extrem de similare. Toate cele trei tehnologii au si preturi foarte apropiate.

In 2017, producatorii de senzori de imagine CMOS au inceput sa încorporeze DSP-uri in senzorii lor de imagine, care pot suporta formatul 4 in 1 (TVI, CVI, AHD, CVBS).


In prezent, marea majoritate a camerelor de securitate analogice sunt compatibile cu toate cele 4 semnale video HD.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu